Frametenten

Home / Frame tenten

frametenteN

Twee uitvoeringen

De frametenten van GN-Products zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De uitvoering met rechte wanden als opslag en schuurtent en de uitvoering met schuine wanden allen voorzien van ramen met vaste muggengaas, verwijderbare vinyl transparant en oprolbare afsluitlap.f

kom en ontdek onze demo-tent

Voor- en achterkant afneembaar

Deze tenten zijn verkrijgbaar met afneembare voor- en achterkant zodat deze tenten aan elkaar geschakeld kunnen worden. De voor- en achterkant zijn voorzien van een midden ooglus sluiting en in optie van een roldeur. Deze tenten worden vervaardigd in 600 gram/m² polyester / katoen zeildoek. Sinds twaalf jaar staat er bij GN-Products een 5 x 15 m frametent met schuine wanden permanent opgesteld op de demoweide.

super sterke tenten

Stevige frames

Het frame is vervaardigd uit 55mm rollform profielen met een wanddikte van 2mm . Dit waarborgt een super stevig frame dat zelf bij sneeuwbelasting en storm geen hinder ondervindt. De nokkoppelstukken zijn versterkt met een horizontale trekontlasting tegen doorbuigen. De koppelstukken en profielen kunnen worden geleverd in een poederlak afwerking of thermisch verzinkt. De voetsteunen zijn voorzien van een haring oog om de poten van de tent te verankeren. Wij zijn de enige fabrikant die deze sterke frames ontwikkeld voor frametenten. Zowel koppelstukken als profielen zijn als onderdelen afzonderlijk verkrijgbaar.

types frame tenten

Afmetingen & types

Volgende afmetingen zijn mogelijk:

  • 4 x 6 m
  • 5 x 10 m
  • 5 x 5 m
  • 5 x 8 m
  • 6 x 16 m

Er zijn zowel tenten met rechtopstaande als met schuine wanden.