Zeilmakerij

Home / Zeilmakerij

Schaduwdoek

Schaduwdoeken worden uit kunststof zeildoek met zeer grote trekkracht vervaardigd met versterking aan de eindmunten. Zowel driehoekig , rechthoekig als meer hoekig kan worden gemaakt op maat waarbij er rekening wordt gehouden dat de wind er een minimale speling op heeft. Schaduwdoeken dienen absoluut worden opgeborgen bij onweer& rukwinden en hevige rukwinden. Buiten het zomerseizoen dienen deze zeildoeken opgeborgen te worden. Verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren en patronen.

Zonnetenten

Bij menige zonnetent is na een aantal jaar het zeildoek gescheurd, vuil of versleten. In plaats van een ganse nieuwe zonnetent aan te schaffen met mechanisme inclusief volstaat het meestal dat de oude zeildoek wordt vervangen door een nieuwe. Zonnetentzeilen worden vervaardigd uit hoogwaardige geweven PVC zeildoek van Duitse kwaliteit. Deze PVC zeildoek is kleurvast en UV-bestendig, evenals de naden.

Zeilen voor decorbouw

Verweerde tentzeilen voor militaire en urban decorbouw bij Halloweentochten, toneelstukken, filmopnames, etalage opbouw enz …. Diverse afmetingen en urban kleuren beschikbaar (olijfgroen, zand kleur, gebroken wit …)

Re-enactment WO I & WO II

Maken van zeilkap voor gerestaureerde Duitse officierswagen. Dit zeil is vervaardigd uit onbehandeld katoen zeildoek van 540 gram/m². Deze kap is gemaakt zonder enige schema, louter aan de hand van opmetingen aan het voertuig zelf. De vierkante zeilringen zijn de originelen zoals destijds gebruikt werden en de gespen zijn vervaardigd uit bruin vol kalfsleder.

Franse tipi-tent met dubbele ingang

Vikingtent replica uit onbehandelde katoen zeildoek 600 gram/m² houten frame met sculptuur

Zitkussens voor de boekenbeurs met Humo bedrukking

Pop-up tent project Volta

Pop-up restaurant Volta in een maisveld in Zomergem

Seniortent voorzien van nieuwe frame-set buisprofielen en versterkte koppelstukken

Maken van zeilkap voor gerestaureerde Duitse officierswagen

Draagtassen uit PVC zeildoek voor palen met velcrosluiting en dubbelgenaaide bodem

Het volledig restaureren van een legertent in zijn originele vorm met verbeterde spankoorden en waterdichtmaken

CONTACTEER ONS

Ben je zelf lid van een jeugdbeweging?
Wil je advies of een offerte?