Onderhoud en herstellingen

Home / Herstellingen

Advies - Inspectie - Bestek

GN-Products herstelt bijna alle modellen van tenten ongeacht de afkomst. Praktisch komt men langs met de te herstellen tenten en GN-Products geeft advies over de herstelling die kan worden uitgevoerd en maakt onmiddellijk bij de inspectie een bestek op.

herstelling alle types tenten

Herstelling stormschade

Onze bestekken voor de herstelling van stormschade worden aanvaard door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Wij herstellen zeildoek in geweven stof of in pvc kunststof en de metalen onderdelen zowel van patrouilletenten als frametenten, zowel van eigen productie als van alle andere tenten ongeacht de afkomst. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment spanners, ringen, koord, treklint en aanhechtingsonderdelen om tenten terug in de oorspronkelijke staat te herstellen.

duurzame herstellingen

Moderne automatische naaimachines

GN-Products beschikt over moderne computergestuurde Duitse industriële langearm naaimachines met driedubbel naaivoettransport. Daarnaast bezitten wij de expertise gegroeid uit meer dan 15 jaar ervaring in tenten herstellen om quasi elke beschadiging aan de tent duurzaam te herstellen. Onze allereerste herstelling dateert van januari 2001 bij mijn eigen jeugdvereniging. Wij herstellen jaarlijks ca. 800 wit-groene en bruin-beige patrouilletenten afkomstig van andere fabrikanten en een 150-tal grote tenten.

CONTACTEER ONS

Ben je zelf lid van een jeugdbeweging?
Wil je advies of een offerte?