Over GN-products

Home / Over GN-products

Jouw tent, dat is onze zorg.

Vanuit mijn verleden als gewezen jeugdleider en medeoprichter van een jeugdvereniging (ondertussen bijna 50 jaar) hebben mijn zoon en ik GN-products opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe tenten voor jeugdverenigingen met dienst na verkoop. Daarnaast bieden wij een volledige hersteldienst aan voor alle soorten patrouilletenten, legertenten en senior-tenten ongeacht de afkomst of fabrikant. Wij herstellen zowel zeildoek als palen, scharnierenconstructies en bij ons kan je voor bijna alle tenten vervangonderdelen vinden. Volgens ons cliënteel zijn wij hier uniek in.

Uniek product in eigen beheer met dienst na verkoop

Wij produceren en verdelen onze patrouilletenten, legertenten, frametenten van superieure kwaliteit in eigen beheer met dienst na verkoop en onderhoud waardoor ze zich onderscheiden van de aangeboden importmodellen.
Naast de standaardmodellen produceren wij ook op aanvraag speciale modellen.

2 jaar garantie

5 jaar onderhoud

Onze tenten worden vervaardigd uit polyesterkatoen zeildoek van ca. 540 tot 600 gr/m². Het zeildoek wordt na kleuring 2x behandeld voor waterdichtheid, vervolgens waterafstotend gemaakt om te eindigen met een behandeling tegen rot en schimmel. Om te voldoen aan de M2-norm krijgt de tent optioneel een brandvertragende behandeling. De nabehandeling van het zeildoek is absoluut noodzakelijk voor de levensduur van het zeildoek. GN-Products is wellicht de enige producent die deze set van nabehandelingen uitvoert. GN-Products biedt dan ook 5 jaar onderhoud aan bij correcte opstelling op jouw eigen zomerkampen en bij een correcte opslag buiten het seizoen in jouw lokalen.
Bij elke tent ontvangt u een handleiding en uitleg over het opstellen, demonteren en opbergen. Onze tenten worden geleverd in meerdere kleuren (zandkleur – legergroen – bruin) en op verzoek in bijna elke gewenste kleur.

CONTACTEER ONS

Ben je zelf lid van een jeugdbeweging?
Wil je advies of een offerte?