Patrouilletenten

Home / Patrouilletenten

De patrouilletenten hebben een centrale hoogte van ca. 220 cm en een wandhoogte van 90 cm in de binnentent ipv van de gewone 60 cm. Daarmee is er veel meer ruimte in de tent aan de uiteinden links en rechts.

stevige tenten

Robuuste sluitingen

De binnentent en het buitenzeil zijn vervaardigd uit dezelfde 540 gram/m² zeildoek. De sluiting achteraan en vooraan wordt uitgevoerd in een lus-oog sluiting en dus geen ritsen. Deze sluiting is veel robuuster dan de klassieke ritssluiting.

waterdichte tenten

PVC-dakzeil

Optioneel voorzien wij de patrouilletenten van een pvc-dakzeil wat garant staat voor een ultieme waterdichtheid. Daar in dit geval de binnentent uit zeildoek bestaat en ademend is, treedt er geen condensatie op in de binnentent.

types patrouilletenten

Afmetingen

De patrouilletenten zijn verkrijgbaar in de afmetingen bxl 4×4 met en zonder luifel, 4×6 met en zonder luifel, 4×8 met zonder en luifel. Deze laatste zijn de grootste dubbeldak patrouilletenten die op de markt verkrijgbaar zijn met een capaciteit van zelfs 20 personen. De masten en nokprofielen zijn vervaardigd uit 32 mm stalen rollform buisprofielen. De 4×4 modellen bezitten daarom ook geen middenpaal, wat het comfort in de tent ten goede komt.